ЧАСЪТ НА ЗЕМЯТА 2023

Share

Моменти от събитието

За поредна 14-та година младежките организации в Бургас, фондация „Астика“; сдружение АСУ“Делфи“; сдружение „Младежка доброволческа мрежа“ се включват в международната инициатива „Часът на Земята“ с посланието „Свържи се с природата – подари 1 час на планетата“, която тази година ще се проведе на 23 март 2024 в обичайното време с начало от 20:30 часа до 21:30.

Инициативата в Бургас се осъществява с помощта на доброволците по програма Европейски корпус за солидарност в Бургас, които са подготвени да изпишат огненото 60+ със свещи така и тематичен пърформънс.
Включи се в инициативата, за да засвидетелстваш, подкрепиш и информираш обществеността за климатичните изменения и по този начин заедно да дадем по силен глас към хората за нашето по-добро утре и опазим нашият общ дом.

Часът на Земята е най-голямата природозащитна инициатива в света и се провежда от 2007 година.
Тя се трансформира в глобално общество, убедено в устойчивото бъдеще на планетата.

Часът на Земята дава възможност на всеки човек да разбере какво влияние имат малките постъпки върху голямата планета и как може да използва силата си, за да се справи с климатичните промени.
Подари един час на ЗЕМЯТА!

https://bnr.bg/burgas/post/101966631/s-raznoobrazni-proavi-otbelazvat-chasat-na-zemata-v-burgas?fbclid=IwAR22qwL5-Dfz2IjOMNT_VJiid1NeAMgNh0APQMmURAFyxAK2udSnoDF4i0A

https://www.gramofona.com/video/s-ritualen-tanc-na-sveshti-burgas-otbelyaza-chasa-na-zemyata-4k