Конференция – „Talk Humanifesto“ на АСУ „Делфи“

Share

На вълнуващата 10-та конференция „Talk Humanifesto“, която се проведе в Регионалната библиотека „П. Яворов“ в град Бургас, младежи се събраха за един незабравим обмен на идеи и опит. Събитието бе организирано по случай Европейската седмица на младежта и се превърна в истински празник на креативността и иновациите.

С множеството представени презентации на български, английски и турски език, разнообразието на идеи и перспективи бе изключително впечатляващо. Организаторите – Сдружението „Асоциация за стратегическо управление „Делфи“, с участието на доброволци от програма „Европейски корпус за солидарност“ и ученици от Професионална Гимназия по Механоелектротехника и Електроника в Бургас, заедно с фондация „Астика“ – създадоха атмосфера, която стимулираше креативността и вдъхновяваше младите участници да изразят своите мечти и амбиции.

Това не беше просто конференция – това беше мястото, където идеите срещаха своя път към действие, където младите хора се събуждаха към своите мечти и амбиции.